Meer resultaten voor toegangspoort

toegangspoort
VAPH Aanvraagprocedure voor minderjarigen.
Intersectorale toegangspoort ITP korte toelichting. Kort overzicht van de aanvraagprocedure voor ondersteuning VAPH bij de Intersectorale Toegangspoort ITP. Uitzondering voor een aanvraag tegemoetkoming hulpmiddelen. Intersectorale toegangspoort ITP korte toelichting. Jeugdhulp wordt in Vlaanderen niet per sector georganiseerd maar over de sectoren heen. Dat wordt integrale jeugdhulp genoemd. Het doel van integrale jeugdhulp is dat elke minderjarige die ondersteuning nodig heeft zo snel mogelijk de juiste hulp krijgt. Daarom is er een verregaande samenwerking nodig tussen alle sectoren die betrokken zijn bij jeugdhulp waaronder ook de sector voor personen met een handicap. Sinds 1 maart 2014 behandelt de Intersectorale Toegangspoort ITP aanvragen voor ondersteuning die vroeger door het VAPH werden behandeld.
Toegangspoort Lieteberg 365 Ontdekkingsdagen.
Startpagina Attracties Toegangspoort Lieteberg. Stalkerweg z/n 3690 Zutendaal www.lieteberg.be Tel 089/25.50.60 info@lieteberg.be. Trek je schoenen uit en ontdek een fascinerende microkosmos. Lieteberg in Zutendaal is een toegangspoort tot het Nationaal Park Hoge Kempen. Het is de ideale plek om tot rust te komen als je tenminste van kriebelende beestjes houdt. Je kan er de kriebels krijgen in het insectenmuseum en fladderen tussen kleurrijke vlinders in de vlindertuin. Vanuit de Lieteberg kan je op tocht door de prachtige natuur die Zutendaal nog rijk is als bosrijkste gemeente van Vlaanderen.
Toegangspoort Connecterra Maasmechelen Toerisme Limburg.
oktober dagelijks van 10 18 u maandag gesloten Oktober t.e.m. april dagelijks van 10 17 u maandag gesloten Connecterra opent wel de deuren voor groepsbezoeken met Ranger op reservatie. Hele jaar door geopend Heropening zondag 6 april 2014 hernieuwde openingsuren dan bekend. Connecterra is de hoofdtoegangspoort van het Nationaal Park Hoge Kempen.
Meisje verpletterd onder toegangspoort HLN.be.
Meisje verpletterd onder toegangspoort. Door redactie 26/08/15 23u46 Bron Belga Foto ter illustratie. Eigenbrakel Een zevenjarig meisje uit La Louvière is deze namiddag in Eigenbrakel om het leven gekomen toen ze verpletterd werd onder een toegangspoort. Dat meldt het parket van Nijvel. Het gezin uit La Louvière was in Eigenbrakel een familielid komen bezoeken. Bij hun aankomst stapte het meisje dat woensdag net zeven jaar oud was geworden uit de wagen om de toegangspoort te openen. Maar om een nog onduidelijke reden begaf die poort het opeens.
Zillion wordt toegangspoort naar nieuwe stadswijk Zillion De Morgen.
Zine Interview foto lifestyle. Zillion wordt toegangspoort naar nieuwe stadswijk. 17-04-15 18.47u JC Bron Het Laatste Nieuws. De stad Antwerpen is klaar met de plannen voor het terrein van de oude Zillion-discotheek. Volgens Het Laatste Nieuws gaat het gebouw tegen de grond en wordt er een doorgang gemaakt naar de achterliggende nieuwe woonwijk Nieuw-Zuid. Waar nu de parkeerplaats is komt een park. Lees later Deel op Facebook Deel op Twitter. Deel op Google Deel op Linkedin Deel op Whats app.
Steunpunt Jeugdhulp De intersectorale toegangspoort ITP.
Over de Bijzondere Jeugdzorg. De intersectorale toegangspoort ITP. U bent hier Start Over de Jeugdhulp De intersectorale toegangspoort ITP. Lees alles over het. Op 1 maart 2014 werd de intersectorale toegangspoort ITP en de hervorming van het jeugdhulplandschap die ermee gepaard gaat een feit. De intersectorale toegangspoort beslist over de toegang tot alle niet-rechtstreeks toegankelijke jeugdhulp. De toegangspoort wordt provinciaal georganiseerd en bestaat uit twee onafhankelijk werkende teams een team indicatiestelling en een team jeugdhulpregie.
Je ticket voor een ruimtereis! Cosmodrome.
Dino-skeletten stenen én sterren Vanaf april tot en met november 2013 word je 500 miljoen jaar terug in de tijd meegenomen. Deze zomer hoef.
Intersectorale toegangspoort ITP Participate Autisme.
Via een alfabetische zoekfunctie. Suggesties of fouten gevonden? Laat het ons weten. De intersectorale toegangspoort ITP beslist over de toegang tot langdurige intensieve en gespecialiseerde soorten van jeugdhulpverlening bijvoorbeeld een internaat voor een kind met een handicap een verblijf in een jeugdhulpvoorziening Deze soort hulpverlening wordt niet-rechtstreeks toegankelijke jeugdhulpverlening genoemd. Je hebt ook toelating nodig van de toegangspoort als je een tussenkomst voor hulpmiddelen of aanpassingen in huis als minderjarige nodig hebt. De toegangspoort wordt provinciaal georganiseerd en bestaat uit twee onafhankelijk werkende teams een team indicatiestelling en een team jeugdhulpregie. Het team indicatiestelling bepaalt welke hulp het meest aangewezen is voor een welbepaalde hulpvraag.
Connecterra Kies je startplek Hoge Kempen Regionaal Landschap Kempen en Maasland.
Op en top natuur! Laat je in Connecterra verrassen door een bijzonder stukje natuur in Vlaanderen. Waar 26 jaar geleden de steenkoolmijn van Eisden nog op volle toeren draaide fladderen nu de zeldzaamste vlinders. Je kan er genieten van een.

Contacteer ons