Op zoek naar hekwerk?

hekwerk
Van Goethem Poorten Pergola's en zo veel meer.
Dé vakman uit de regio voor alle projecten m.b.t rolluiken poorten pergola's zonnewering overkappingen enz. Voor Horeca Particulieren en Industrie.
Vertic Hekwerken.
ALTILISSE / AC PERMANENT HEKWERK. ALTILISSE / BA PERMANENT HEKWERK. een compleet assortiment hekwerken. Het VERTIC ALTILISSE hekwerk is een compleet assortiment hekwerken en biedt als collectieve beveiliging tegen vallen van hoogte van vb. gebouwen of machines gegarandeerde veiligheid. Er zijn verschillende oplossingen en mogelijkheden afhankelijk van de architectuur en esthetische vereisten van het complex. Kijk in het linker menu voor meer informatie. ALTILISSE / AC Permanent hekwerk. Diverse opstelmogelijkheden en kan eenvoudig worden aangepast aan alle soorten complexen en constructies. Elegant door zorgvuldige afwerking en neutrale vormgeving. Kan eenvoudig worden aangebracht op verschillende vormen van daken en dakranden. ALTILISSE / BA Permanent hekwerk.
Heras België Hekwerk.
Contact Heras Special Projects. T 31 499 55 15 23.
Dronken bestuurder ramt hekwerk in Mortsel HLN.be.
Dronken bestuurder ramt hekwerk in Mortsel. Toon Verheijen 9/04/17 22u06 Bron eigen berichtgeving. Mortsel De bestuurder van een auto heeft vanavond de nodige ravage veroorzaakt in de Antwerpsestraat ter hoogte van het kruispunt met de Lieven Gevaertstraat. De man had de controle verloren over het stuur van zijn wagen en knalde tegen het hekwerk rond een tramhalte. De man en zijn passagierster bleven ongedeerd maar de schade was redelijk aanzienlijk. Toen de bestuurder een ademtest moest afleggen bleek die positief.
Linear hekwerk galva Meert.
L 1970 X H 930 MM. L 1970 X H1130 MM. L 1970 X H 930 MM. L 1970 X 1130 MM. L 1970 X H 930 MM. Vorige pijl links Volgende pijl rechts Sluiten Verslepen.
Bartels hekwerken.
Voor onze mogelijkheden neem met ons contact op./ Voor onze speciale hekwerk mogelijkheden neem met ons contact op./. Voor alle hek en poorten werken staan we voor u klaar met alle raad en advies. Contacteer ons voor onze mogelijkheden zowel voor bedrijven als voor privé.
Buurt wil hekwerk tegen honden weg Het Nieuwsblad.
Nieuws uit jouw gemeente. District wel bereid af en toe de poort open te zetten. Buurt wil hekwerk tegen honden weg. 28/06/2012 om 0300 door JAN AUMAN. De buurt verzamelde 210 handtekeningen tegen het hekwerk. Om een aantal prachtige eiken te vrijwaren van hondenplasjes wilde het districtsbestuur er een omheining rond plaatsen. De buurt was daar niet mee opgezet en startte prompt een petitie tegen de hekken. Toch blijft het omstreden hek voorlopig staan. Omdat buurtbewoners hadden laten verstaan dat ze niet opgezet waren met de omheining organiseerde het districtsbestuur een informatie-avond.
Hekwerk.
Staal met stijl is eveneens sterk in hekwerk. Alle smeedwerk wordt in eigen atelier op maat vervaardigd. Er wordt uitsluitend met massief staal gewerkt. Zo bekomt men een onverwoestbaar kwalitatief en indien gewenst een exclusief hekwerk waarvan u levenslang genot zal hebben. Voor uw comfort kan u kiezen voor een geautomatiseerd hekwerk. De plaatsing wordt uitgevoerd door het Staal Met Stijl team. Zo hoeft u zich geen andere aannemer aan te spreken en kan alles op elkaar afgestemd worden door ons.
hekwerk Tweedehands Doe-het-zelf en bouw Kapaza.be.
Heel Belgi Doe-het-zelf en bouw 73 zoekertjes van aankoop en verkoop op Kapaza.be

Contacteer ons