Meer resultaten voor brasserie leiden

brasserie leiden
Welkom De Engelenbak.
We zijn vandaag geopend van 11.00 uur tot laat. Lange Mare 38 2312 GS Leiden. Reserveren 071 512 54 40. Dineren bij De Engelenbak.
Visbrasserie De Poort Leiden Leiderdorp ETEN DRINKEN FEESTEN.
bij Visbrasserie de Poort. Voor elke gelegenheid een bijpassende boot! In een van de laatste twee stadspoort van Leiden treft u Visbrasserie de Poort. Met het terras aan het water is de brasserie s zomers een ideale locatie maar ook in alle andere seizoenen bent u bij Visbrasserie de Poort aan het juiste adres voor een lunch borrel of diner. Naast heerlijke lunch en dinergerechten treft u op de menukaart tevens vele fingerfoodgerechten aan die de gehele dag door zijn te bestellen. Visbrasserie de Poort serveert alleen het beste uit de zee. Om u kwaliteit te kunnen garanderen werkt De Poort samen met Goede vis dat is vis eten met een goed geweten.
Brasserie Meelfabriek Zijlstroom Kookworkshops Leiden Leiderdorp ETEN DRINKEN KOKEN.
Borrelen trouwen barbecueën in het Tuinhuisje. bij Brasserie Meelfabriek Zijlstroom. Met streekproducten van hoge kwaliteit is elk gerecht een smaakbelevenis bij Brasserie Meelfabriek Zijlstroom. Met een scala aan verschillende kookworkshops kunt u bij ons kwalitatief koken koppelen aan gezelligheid. bij Brasserie Meelfabriek Zijlstroom. Een heisessie in het Tuinhuisje of vergadering in de Meelzolder. bij Brasserie Meelfabriek Zijlstroom. in ongewongen sfeer of juist zakelijk. Wilt u de hectiek van de stad even ontvluchten? Kom dan langs bij Brasserie Meelfabriek Zijlstroom aan de Leiderdorpse Zijldijk.
Brasserie De Engelenbak Leiden Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Dan ben je op de juiste plek. We controleren meer dan 200 websites voor je. Brasserie De Engelenbak Leiden. Beoordeel een andere plek. Wat te doen in Leiden. De beste familiehotels in Leiden. Romantische hotels in Leiden. 5-sterren Hotels in Leiden. 4-sterren Hotels in Leiden. 3-sterren Hotels in Leiden. Leiden Hotels met een zwembad. Leiden Hotels huisdieren toegestaan. In de buurt van bezienswaardigheden.
Grandcafe Van Buuren in Leiden.
Perfect om even te stoppen voor een kopje koffie. Welkom bij Van Buuren. Van Buuren is een grand café midden in het oude centrum van Leiden. Het historische pand uit 1895 ademt de sfeer van vroeger maar dan met een modern jasje. Dit contrast noemen wij nieuwstalgisch. Je kunt bij ons de hele dag genieten van lekkere gerechten en dranken. Van ontbijt tot lunch en van borrel tot diner.
Brasserie Groep Leiden Leiderdorp ETEN VAREN FEESTEN.
Een superleuk uitje met collega's vrienden of de hele familie een kookworkshop bij de zijlstroom! Brasserie Groep sfeervolle locaties in Leiden Leiderdorp en de Kaag. Authentieke locaties met een eigen uitstraling en uiteenlopende mogelijkheden. Visbrasserie De Poort is gevestigd in een van de laatste twee historische stadspoorten van Leiden. Een gezellige pittoreske sfeer gekoppeld aan een scala aan mogelijkheden. Volg een kookworkshop of laat heerlijk voor u koken keer op keer een smaakbelevenis. Gelegen aan het water de ideale feestlocatie voor zowel kleine als grote groepen.
Brasserie Bennies Welkom bij Brasserie Bennies.
Op dit moment is Brasserie Bennies gesloten vanwege een verbouwing. Wij verwijzen u graag door naar Cafe diner de Grote Beer. Dit zit gevestigd op de Rembrandtstraat 27 2311 VV LEIDEN. www.cafediner.nl 071 512 17 19. Wij verwelkomen u snel weer in onze Brasserie. Dinsdag tot en met zondag. Beoordeel ons op IENS.nl!
Brasserie Buitenhuis VOOR IEDEREEN EEN BUITENHUIS.
Bij Brasserie Buitenhuis is het ouderwets genieten. Bekijk de kaart hier. Even écht tijd hebben voor elkaar. Voel je de hele dag welkom en vrij om te bestellen wat je maar wilt. Ontbijt middageten een sapje lekker glas wijn of speciaalbiertje avondeten of gewoon alleen even een huisgemaakt taartje voor bij de openhaard of op ons terras. Wat hebben we een prachtig uitzicht hè? Breng een bezoek aan Pauls Boutique eet wat de pot schaft of geef een onvergetelijk feest. Voor iedereen een buitenhuis dat is het idee! Zien we je snel? Brasserie Buitenhuis is ouderwets genieten. Even écht tijd hebben voor elkaar.
Brasserie Cronesteyn.
11.00 uur 2200 uur. 11.00 uur 2200 uur. 11.00 uur 2200 uur. 11.00 uur 2200 uur. 11.00 uur 2200 uur. Let op keuken geopend tot 2130 uur. Telefoon 071 576 6930.

Contacteer ons