Zoeken naar houten schuifpoorten

houten schuifpoorten
Houten poorten en schuifpoorten in hout.
Doorblader dit fotoalbum vol foto's van houten poorten en schuifpoorten. Hier zie je ook voorbeelden van een padouk poort.
Houten Tuinpoorten Pouleyn.
Houten poorten.
Ook hier zijn er verschillende afwerkingen mogelijk. Onze meest verkozen houtsoorten zijn padouk en afrormosiadit tropisch hardhout is zeer sterk en hoeft nadien ook niet meer behandeld te worden. Ook hier kan men kiezen voor een draaipoort of een schuifpoort. in onze fotopagina vindt u alvast enkele voorbeelden.
Houten schuifpoorten B. Kips.be.
De houten schuifpoorten zijn opgebouwd uit stalen frames en bekleed met ceder planchetten. Het rolmechanisme in opbouw accentueert de opengaande delen. G2 Architecten aan het woord. Langsheen de toegangsweg naar een woongebouw wordt deze autobergplaats voor een verzamelaar opgetrokken. Gelijkvloers en verdieping worden geconcipieerd als grote open ruimtes waarvoor een staalstructuur met steeldeck vloerelementen wordt geïntroduceerd. De schil van het gebouw moet passen in het eerder traditionele straatbeeld en wordt opgevat als een ceder houten gevelbekleding met zinken dak. De gevelopeningen bieden gerichte doorzichten zonder de regie van de binnenzijde te verhullen.
Houten Poorten van Divari GRATIS een vrijblijvende offerte!
DIVARI biedt U een compleet gamma van houten poorten met enkele of dubbele deuren. Van houten draaipoorten tot schuifpoorten voor toegang tot uw tuin of oprit. Modern of klassiek op maat gemaakt! Automatisatie van houten poorten is mogelijk met een afstands-bediening of een codeklavier. Eveneens integratie van parlofonie of videoparlofonie. Zowel inheemse houtsoorten zoals Europese eik kastanje of western red ceder als tropisch hardhout zoals makoré afrormosia afzelia doussié of padoek kunnen worden gebruikt. Houten poort met automatisatie. Poorten met brievenbus parlefonie.
automatische poorten westvlaanderen schuifpoorten west-vlaanderenhouten poorten west-vlaanderen aluminium poorten west-vlaanderen hekkens west-vlaanderen.
Wij zijn gespecialiseerd in afsluitingen en poorten in alle mogelijke varianten. Enkele voorbeelden hiervan zijn schuifpoorten draaipoorten sierhekkens vaste hekwerken schuifpoorten op rail of vrijdragend. Deze verschillende varianten zorgen voor een ruime keuzemogelijkheid van klassiek tot modern en van industrieel tot afwerking met hout. Wij beschikken over een groot aantal standaardpoorten maar eveneens voor poorten op maatwerk kan u bij ons terecht. Na de plaatsing van de poort zorgen wij tevens voor de automatisatie ervan. Ook op reeds bestaande poorten helpen wij u verder met de automatisatie van uw poort. Wij beschikken over een eigen atelier en werken zowel voor privaat als industrie.
Houten poorten Accesso.
ACCESSO maakt zowel vleugel als schuifpoorten in vele materialen en modellen op maat. Voor een gemakkelijke bediening kan automatische poortaandrijving toegepast worden zodat u de poort niet manueel open of dicht hoeft te doen.
Houten poorten Plaatsing Levering Opritpoorten Tuinpoorten Brievenbussen Schuttingen Tuinmeubelen op maat.
Wat betekend voor jou de perfecte houten poort? Een houten draaipoort of schuifpoort dat ze er fraai uit ziet natuurlijk. Maar ook dat ze netjes past en haar werk doet zonder dat ze krom trekt. Om dit te realiseren vertrekken we van een goede basis samen met u om u en uw gezin een goed gevoel te geven van een houten poort die voldoet aan al u wensen een goede beveiliging bied voor kind en gezin. Het gerust stellen van een beveiliging komt onder de mensen meer en meer in trek.
Houten poorten genk Bongaerts.
Houten poorten genk zijn buitengewoon prachtig. Ze zijn met een bepaalde techniek gemaakt waardoor ze erg duurzaam en sterk zijn. Als u op zoek bent naar een houten poort dan bent u bij ons dus aan het juiste adres. Wij beschikken over heel wat ervaring als het over houten poorten genk gaat en daarom kunnen wij een uitgebreid portfolio laten zien als u dit wenst. Houten poorten genk maatwerk. Bij ons is de afwerking van houten poorten genk maatwerk. Dit komt doordat wij onze poorten op maat leveren.

Contacteer ons