Resultaten voor houten poorten

houten poorten
Houten poorten en tuinhekken kopen? Kies en bestel online op MakroShop.be MakroShop.be.
Tuinafscheiding schermen Natuur 22. Tuinafscheiding schermen in PVC 29. Tuinafscheiding in beton 9.
Houten poorten weidepoorten tuinschermen palisades kastanje hekwerk Beaum Home.
Beau'm is actief in vervaardigen van houten poorten weidepoorten afsluitingen damwanden en tuinschermen.
houten poort 4 hekfabriek.
Ga naar de inhoud. Poort met hout 4. Prijzen in blank ijzer zonder hout. 30.00 euro / stuk. 120.00 euro / stuk. Wij bieden onze poorten ook aan zonder behandeling.
Houten tuinpoorten Poorten PauwelsPoorten Pauwels.
Poorten Pauwels specialiseert zich volledig in houten oprit en tuinpoorten op maat. Wij verwerken in onze eigen schrijnwerkerij het onbehandelde tropisch hardhout tot een kant-en-klare poort. Onder persoonlijke leiding van zaakvoerder Peter Pauwels staat onze montageploeg in voor de volledige plaatsing al dan niet met poortautomatisatie. Alle soorten houten poorten zijn mogelijk zowel in de vorm van een draai als een schuifpoort. Wij maken tuinpoorten en opritpoorten in alle gewenste hoogtes en breedtes. Elke houten draaipoort is uitgerust met regelbare scharnieren.
H-WOOD Roestvrijstalen insteekslot voor houten poorten Locinox.
Do not delete this link. Roestvrijstalen insteekslot voor houten poorten. 100% roestvrijstalen insteekslot met een doornmaat van 60 mm voor houten poorten. De regelbare dagpen zorgt ervoor dat het slot altijd in de slotvanger valt en een massieve roestvrijstalen valhaak zorgt voor een extra beveiliging. Eenvoudige links en rechtsomstelling van de dagpen. Sleutelbediening van de dagpen. Continue verstelbaarheid van de dagpen tot 20 mm zonder demontage van het slot. Mechaniek valhaak frontplaat en dagpen roestvrij staal. Roestvrijstalen valhaak voor een veilige verankering. Dieptevergrendeling van de valhaak 33 mm. Centerafstand cilinder krukgat 92 mm.
Houten poorten tuinpoorten Retie Kasterlee Geel Turnhout Dessel Mol Arendonk Oud-Turnhout Beerse Vosselaar Lille Malle Merksplas Ravels.
Duurzame houten poorten en tuinpoorten aan een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Houten poorten en tuinpoorten. Houten terrassen en dakterrassen. data-cycle-prevprevControl_3748614 data-cycle-nextnextControl_3748614 data-cycle-center-horztrue data-cycle-slides div.slidepart data-cycle-slide-classslidepart data-allow-wraptrue data-cycle-logfalse data-cycle-timeout4000 data-cycle-speed1000. 014 67 15 06. data-cycle-prevprevControl_3748719 data-cycle-nextnextControl_3748719 data-cycle-center-horztrue data-cycle-slides div.slidepart data-cycle-slide-classslidepart data-allow-wraptrue data-cycle-logfalse data-cycle-timeout4000 data-cycle-speed1000 data-cycle-auto-heightfalse styleheight 370px. Voor meer realisaties klik even door. Ambachtelijke duurzame houten poorten aan een goede prijs / kwaliteitsverhouding. Houtconstructies Meeus ook bekend in de regio als Tuinpoorten Meeus is een kleinschalige onderneming met veel ervaring in het vervaardigen en plaatsen van houten poorten.
Houten poorten bij houthandel Oosterlinck West-Vlaanderen.
Home Greengarden Houten poorten. Houten poorten bij houthandel Oosterlinck West-Vlaanderen. Houthandel Oosterlinck Wingene West-Vlaanderen levert houten poorten in alle maten en gewichten. Dat gaat van een enkel poortje of poortdeurtje tot een dubbele inrijpoort of schuifpoort. De bovenkant kan recht of gebogen zijn. Zoals bij alle onze producten kunt u rekenen op een uitstekende kwaliteit. We kunnen de poorten tussen zware houten palen plaatsen of ze ophangen aan gemetste pilaren. Wij bieden ook de mogelijkheid om uw poort te automatiseren of te voorzien van een video of toegangscontrolesysteem.
Houten poorten Houtatelier MEEUSSEN.
De exclusieve hardhouten poorten van Houtatelier Meeussen vormen een absolute meerwaarde voor uw woning. Niet alleen bieden deze topproducten maximale veiligheid maar uw entree krijgt ook extra cachet. Al onze poorten worden ontwikkeld en geproduceerd in onze eigen atelier en zijn leverbaar in een klassieke of moderne uitstraling. Deze kunnen worden geproduceerd naar eigen ontwerp een unieke houten poort op maat bestand tegen alle weertype en onderhoudsvrij. Onze vakmensen zorgen voor de productie en montage met de allerbeste houtsoorten en RVS draaipunten.
Houten poorten.

Contacteer ons